30 Nisan 2013 Salı

Bilgisayarda Yeni Dönem



Windows 8'in sunduğu özellikler ve güçle birlikte zirveye oynayan yeni bir bilgisayar serisiyle karşı karşıyayız. Samsung'un donanım ve fonksiyonlarıyla devrim yaratan ATIV Smart PC serisiyle tanışmaya hazır mısınız?

Dokunmatik fonksiyonların klasik bilgisayarlardaki tıklamayı geride bıraktığı, taşınabilirliğin ise gün geçtikçe vazgeçil­mez bir Özellik olduğu teknoloji dünyasında Microsoft'un tam bunları bir araya getirdiği Windows 8 işletim sistemi yepyeni bir döaem başlattı. Kullanıcılarını en yeni teknolojilerle buluşturan BhgpKt, Windows 8 işletim sistemli ATIV Smart PC’Ierini ürün yel- pmeaneekledi. ATIV Smart PC serisinden XE500T1C ile eğlenceli ve mİNKMali$deneyimlerken, XE700T1C'nin profesyonel sevi- faHİgpkiyle bir bilgisayardan beklediğiniz her şey karşılanacak.

KİBRİT

Her iki ATIV modeli de eksiksiz bir üretkenliğe sahip ve tam işlevsel tuş takımlarıyla beraber bir tablet içeriyor. Dolayısıyla bir dizüstü bilgisayarın tam performansı elinizin altında oluyor. 11,6 inç ekran boyutuna sahip her iki model, hem tablet hem de dizüstü bilgisayar olarak rahatça kullanılabiliyor. Samsung, dizüstü bilgisayarla tab­letin özelliklerini harmanlayarak kullanımı son derece keyifli hibrit bilgisayarlar sunuyor. Çok yönlülüğünün keyfini her zaman ve her yerde çıkartabileceğiniz her iki modelin pil gücü oldukça yüksek. Bilgisayarların mobil 3G bağlantısıyla da internete bağlanmak mümkün.

S-PEN
Yaratıcılıksımrtammaz. Yaratıcılığınızı tabletinizde de rahat bir şekilde ortaya koyabilmeniz için Samsung, engelleri mümkün olduğunca ortadan kaldıran çözümler sunuyor. S-pen bunu başarmanızda size yardımcı olacak. S-pen'leATIV cihazınızı bir not defteri veya birçizîmsay- fası gibi kullanırken, kalemin 1024 seviyeli basınç algılama özelliğinin getirdiği hassas algılama sayesinde kolaylıkla çalışabilirsiniz. Tabletin SuperBright Plus ekranında oluşturduğunuz herşey canlılık kazanacak.

ATIV SMART PC (XE500T1C) ATIV Smart PC'nin hafif tasarımı sayesinde, birtabletin taşınabilîrliği ve bir dizüstü bilgisayarın üretkenliği bir araya geliyor. Verimli Intel Atom işlemcisi pilin 11 saate kadar dayanmasına yardımcı oluyor. Tasarımıyla da oldukça şıkbir görünüme sahip olan ATIV Smart PC'nirj; beyaz ve mistik mavi renk seçenekleri mevcut.



ATIV SMART PC PRO (XE700T1C) Donanım özellikleriyle serinin öne çıkan modeli ATIV Smart PC Pro, güçlü Intel i5 işlemcisiyle hızını fark ettiriyor. Bu hibrit bilgisayar tümleşik Intel HD Graphics 4000 grafik işlemcisiyle Full HD kalite­sinde görüntü sunuyor. ATIV Smart PC Pro'nun dayanıklı siyah kap­laması, cihazın hertürlü koşulda kullanılabilmesini oldukça elverişli kılıyor. Bilgisayariar artık bir yıl önce bulundukları yerin çok daha ilerisinde. Bu dkadaria kurduğumuz etkileşim şeklinin tamamen değiştiği ve«üba çok sezgisel bir hal aldığı, heyecan verici yeni bir dünyada jaççoraz. Samsung, yenilikçi ATIV Smart PC ve Smart PC Promo telefonlarında ne denli vizyon sahibi olduğunu bir kez dara, anara koyuyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder