9 Şubat 2014 Pazar

BURO BOLME DUVAR SiSTEMLERi


                Büro bölme sistemleri çalışma ortamında personel için yeni ve şık çalışma alanları yaratmak için kullanılan bölme uygulamasının genel adıdır. Tüm geniş mekanlarda uygulanabilen bölmeler, çoğunlukla çalışma merkezlerinde, ofislerde kullanılmakta ve personel için özel bölümler oluşturulmasını sağlamaktadır. Birçok farklı malzemeden üretilebilen sistem, sağlam ve dayanıklı bir yapıya sahip olmasından dolayı çalışma merkezlerinde kullanılmakta ve farklı alanlarda kullanımı da  her geçen gün daha da artmaktadır.

                Ekonomik ve pratik bir uygulama olan bölme duvar sisteminin pek çok türü bulunmaktadır. Ofis dekorasyon şekli ile uyumlu modelin tercih edilmesi halinde göz alıcı şıklıkta bir çalışma mekanı oluşturmanızın yolunu açan sistem klasik duvar sisteminden daha avantajlı ve daha kullanışlı bir sistemdir. Örme beton duvarlarda meydana gelen ve sık sık tadilat masrafına girmenize neden olan çatlama, kabarma, dökülme, kirlenme, lekelenme gibi göze hoş görünmeyen sorunlar bölme duvar uygulamasında meydana gelmez. Boya badana istemeyen bu duvar sistemi, sizi, iş kayıplarına neden olan tadilat uygulamalarından kurtarır. Küflenme ve bakteri oluşumuna izin vermeyen malzemeden üretilir. Hızlı ve kolay uygulanana sistem çalışan personeli olumsuz etkilemez. Isı ve ışık kaynağından tüm ofisin eşit şekilde yararlanması için cam duvar uygulaması bulunmaktadır. Tüm cam duvar uygulanan mekanlarda doğal ışık kaynağının ofisin iç bölümlerine ulaşması sağlanır. Böylece enerji tasarrufu sağlanmış olur. 

Aydınlık bir ofis çalışanların pozitif enerji ile çalışmasına fırsat verir. Rahat bir çalışma ortamı personelin konsantrasyonunu yükselterek işletmenin iş verimini yükseltir. Tüm cam duvardan başka yarım cam bölme duvar sistemi de mekanlarda istenilen bölümlerin oluşturulmasında kullanılan bir duvar çeşididir Tasarlanan duvarın yarısı dolu yarısı cam olarak üretilir. Cam bölümlerde isteğe bağlı olarak farklı cam modelleri kullanılabilir. Buzlu, mat, renkli, kumlu, jaluzili cam modelleri farklı bir çalışma ortamı isteyen ve kendi tarzını oluşturmak isteyen işletme sahipleri tarafından kullanılabilir. Dolu bölümlerde farklı malzemeler kullanılarak üretilir. Dolu bölümler ahşap, melamin, mdf gibi darbelere ve dış etkenlere karşı dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilir. Cam, dolu, yarı cam ve kısa seperatör duvarların ofis dekorasyonu ile uyumlu olması için uygun renk ve desen seçenekleri bulunmaktadır.