7 Eylül 2013 Cumartesi

Kibris Rent a Car

Kıbrıs güzel bir şehir olduğu için her yıl birçok müşteri gelir. Bunların birçoğu kendileri geldiği için acil işlerini gecikmeli olarak yaparlar. Bir farklı olarak gideceğiniz yerlere bekleme yaparak gidersiniz. Bunları önlemek ve sizlere konfor sağlamak için oto kiralama hizmeti vermekteyiz. Oto kiralama bünyemiz oldukça büyüktür. Bu nedenle her türlü marka ve çeşitte araç kiralamaktayız. Uzman ekiplerimiz sizlerle en uygun aracı verirler. Piyasada oto kiralama fiyatlarının altında fiyat uygulamamız vardır. Böylelikle tüm herkes istediği aracı istediği gibi alabilir. Araç teslimat gününüzü web sitemizden öğrenebilirsiniz. Diğer oto kiralama firmalarından farklı olduğumuz için kurumsal olarak hizmet vermekteyiz. Tüm her şeyin en ince detayına kadar düşünmekteyiz. Sizlerin tek yapması gereken aracı kiralamaktır. Bizler sizin yerine tüm araçlarımızda sigorta, güvenlik, çocuk koltuğu bulundurmaktayız. Bunların yanı sıra aylık bakımını, temizlenmesini, onarımlarını, eksiklerini yapmaktayız. 
Sizlere verirken aracın deposu ya tam dolu olarak vermekteyiz ya da yarım dolu olarak vermekteyiz. Sizler aracı aldığınızdan itibaren kullanmaya başlayabilirsiniz. Kıbrıs oto kiralama hizmeti alırken sizlerden sadece ehliyet kartınızı istemekteyiz. Böylelikle çift taraflı güven sağlanmaktadır. Sizlerde bu hizmeti Kıbrıs araç kiralama firmamızdan alırsanız bazı konularda avantajlı olabilirsiniz. Bunlar müşteri memnuniyeti, düşük fiyat, bakımlı ve yeni araba olarak değişmektedir. Uzman ekiplerimizde işini titizlikle yaptığı için daima sizlere en iyi hizmeti vermektedir. 
Böylelikle birçok hususta sizler daha tasarruflu çıkabilirsiniz. Kıbrıs rent a car firması olarak birikmiş tecrübelerimizi, uzmanlık alanlarımızı, kalitemizi, memnuniyetimizi, tüm samimiyetimizi sizlere için sunmaktayız. Sizde böyle bir firmadan oto kiralama hizmeti alabilirsiniz. Diğer oto kiralama firmaları ise hassaslıklarını işlerine yansıtmazlar. Bu nedenle bazı sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Bunlar yolda kalabilirsiniz ve acil işleriniz tam tersine dönüşebilir. Benzininiz bitebilir, facialara sebep olabilirsiniz. Temiz araç bulamayabilirsiniz. İstenilen konforu ve rahatlığı bir arada bulamayabilirsiniz. Bunları göz önünde bulunduracak olursak sizlerde araç kiralama konusunda bizleri seçebilirsiniz. Bu aşamadan sonra tek yapmanız gereken seçmiş olduğunuz araca binmektir. Ödeme işlemlerinizi ister kredi kartı ile isterseniz peşin olarak ta yapabilirsiniz.