25 Temmuz 2013 Perşembe

SU ARiTMA CiHAZi VE TEMiZLiK ROBOTU


            Günlük yaşantımızda temiz bir ev istersiniz. Bunun için yapmanız gereken evde her şekilde kullanabileceğiniz bir temizlik robotudur. Yediğiniz içtiğiniz tüm yiyecek ve içeceklerin ise sağlığa uygun olmasını ister ve ona göre günlük alışverişlerinizi yaparsınız. Özellikle insanların başlıca içeceği olan sudur. Dışarıdan alınan sular veya çeşmeden içmiş olduğunuz su sağlıksız olabilir ve hastalıklara yakalanmanıza neden olabilmektedir. Tüm bu sorunlarla karşılaşmamak için ise yapmanız gereken su arıtma cihazı almaktır.

            Cebilon su arıtma cihazı içmiş olduğunuz suyun en temzi haliyle size gelmesini sağlamaktadır. Çeşme yanına veya tek çeşmeye bağlantısı yapılarak kullanılabilmektedir. Çeşme, damacana suyu ve daha içtiğiniz çeşit sular ile arıtma cihazından çıkan su arasındaki farkı rahatlıkla görebilmektesiniz. İçerisinde mikrop, bakteri bulundurmamaktadır. Saf su içerek sağlığınızı koruyabilirsiniz. Cebilon su arıtma fiyatı dışarıdan alacağınız herhangi bir su arıtma cihazından çok daha etkili olup fiyatı kalitesine bakarak çok düşüktür. Alacağınız ürünü yıllarca kullanarak sağlılık su içebilirsiniz.

            İhlas aura temizlik robotu gün içerisinde yapmak istediğiniz tüm işlerinizde birinci derece yakınınızda bulunması gereken bir üründür. Vakumlama, derinlemesine veya yüzeysel temizleme, halı ve koltuk yıkama, yere dökülen sıvıların çekilmesi ve daha birçok dikkat çekici özelliği ile bayanların dikkatini çekmektedir. Eviniz içerisinde kullanmadığınız ama atmaya da kıyamadığınız eşyalarınızın daha küçük yer kaplamasını sağlamanız için vakumlama yapabilirsiniz. Özel vakum poşetlerinin içerisinden alınan hava ile sıkıştırılması sağlanmaktadır. Böylece yıpranmadan ve kirlenmeden daha sonra kullanabilirsiniz. Ev içerisinde dip köşe temizlikler için aparatlar bulunmaktadır. Her temizlik için ayrı aparatlar yardımı ile de derinlemesine temizlik yapabilirsiniz. Aura cleanmax temizlik robotu fiyatı kalitesine oranla düşüktür. Dışarıdan alacağınız su hazneli çalışma yapan diğer temizlik robotları ile kıyaslanamayacak kadar profesyonelce üretilmiş bir makinedir.

            İhlâstan alacağınız tüm ürünlerde garanti süresi bulunmaktadır. Üretilen tüm ürünlerin uzun süre kullanılabilme özellikleri bulunmaktadır. Dayanıklıdır. Teknik servis ihtiyacınız olan zamanlarda iletişime geçmeniz durumunda hizmetinizde olacaklardır. Bunun haricinde temizlik robotu veya su arıtma cihazı almayı düşünüyor ama kararsızsanız ve sorularınız var ise bizimle iletişime geçerek sağlıklı bilgiler alabilirsiniz. Her şeyin en kalitelisine layıksınız.

            

12 Temmuz 2013 Cuma

BÜRO BÖLME SİSTEMLERİ


                Büro bölme ofislerde ihtiyaç duyulan bölümlerin hazırlanmasıdır. Bu bölümlerin hazırlanması için en uygun ve pratik yol çağdaş ve modern bölme sistemlerini uygulamaktır. Klasik duvarların yerini alan ve daha şık bir mekan sağlayan bölme sistemleri kolay kurulur. Çağdaş bir ofis ortamı sağlamak isteyen birçok işletme sahibi, sahip olduğu mekanı yeniden dekore etmekte, bölme sistemlerini tercih ederek modern bir çizgiye taşımaktadır. Ofis dekorasyonu içi farklı, estetik ve fonksiyonel çözümler sunan bölme sistemleri tüm duvar olarak tasarlandığı gibi ihtiyaca göre kısa yarım duvar şeklinde de tasarlanabilmektedir. Yarım duvar sistemleri de tamamen cam ya da dolu ( ahşap, mdf, ahçıpan) olarak hazırlanmaktadır. Ofislerin dekore edilebilmesi için iyi bir alternatif olan bölme sistemleri birçok renk ve model seçeneğine sahiptir. Renk ve model kartelasının geniş olması her mekana uyumlu tasarımların hazırlanmasına imkan tanır. 

Eski usul beton duvarlar yerine kullanılan bölme sistemleri ofislerde oluşan sıkıcı ve ağır havanın dağılmasına ve daha huzurlu ve rahat bir çalışma ortamı sağlanmasına aracı olmaktadır. Bölme duvar sistemlerinin dayanıklı bir yapısı vardır. Bu nedenle uzun yıllar kullanım için uygundur. Çatlama, nemlenme ve küflenme yapmayan bölme sistemleri mantar ve bakteri üremesine izin vermez. Deforme olmayan bölme sistemleri eğilmez, bükülmez, boya badana istemez. Temizliği çok kolaydır. Silinerek kolayca temizlenir. Ofis bölme sistemleri farklı tarzlarda tasarlanabilmektedir. 

Tüm cam uygulanan bölme sistemleri ortamı geniş ve ferah gösteren oldukça şık tasarımlardır. Büyük iş merkezlerinde sıklıkla kullanılan bu duvar bölme sistemi ile kaliteli ve şık bir ofis bölünmesi sağlayabilirsiniz. Yine tüm cam duvar uygulamalarında yatay cam duvar sistemi de tercih edilen bir duvar tasarımıdır. Yatay şekilde tasarlanan cam duvarlarda işletme sahibinin isteğine ve mekanın dekorasyonu ile uyumlu, buzlu cam, düz cam, kumlu cam, desenli cam kullanılmaktadır. Yarı cam yarı dolu malzemeden üretilen duvar sistemlerinde mekanla uyumlu şekilde, ahşap, alçıpan, melamin gibi malzemeler camla birlikte kullanılmaktadır. Şık bir büro dekorasyonu için tercih edilen bölme sistemleri ile hem hoş bir mekana hem de sağlam ve dayanıklı yapısı sayesinde yıllarca kullanabileceğiniz bir sisteme sahip olursunuz.