8 Mayıs 2013 Çarşamba

Nilco, yüksek performanslı ürünler



Nilco Endüstriyel, ürettiği profesyonel çözümler ile müşteri­lerinin etkin bir temizlik ve hijyen standardına ulaşmasını sağlıyor. Yüksek performanslı ürünlerini verimli bir şekilde ve amacına uygun kullanılması için sistem ekipmanları ve dozaj üniteleri temin eden firma, bu sayede maliyetleri minimize ediyor. Ayrıca önerilen hijyen plan ve organizasyonu ile kritik kontrol noktaları düzenli şekilde taranıyor, böylece sürdürülebilir hijyen ortamı yaratılıyor.

Sürdürülebilir müşteri memnuniyetini hedefleyen Nilco Endüstrlyel'in Pazarlama Müdürü Levent Sevencan, firma olarak hijyen ve temizliğe ihtiyaç duyan tüm sektörlere profesyonel çözümler ürettiklerini belirterek "Şirket stratejimizi ürün, sistem ekipmanları, eğitim ve danışmanlık unsurlarını içeren bir satış süreci ile müşteri ihtiyaçlarını karşılamak temeline oturtmuş bulunuyoruz" dedi.



Değişik coğrafyalardaki müşterilerin talepleri, bize tüm dünyadaki yenilikleri takip etme ve hızla üretimlerimize uygulama olanağı sağlamaktadır" diyen Saruhan Kimya ve Temizlik Ürünleri Ürün Müdürü Züleyha Yazı, firma olarak sektörde ihracatta ilk 20 firma arasına girdiklerini açıkladı. Yazı, konu ile ilgili açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: "Grubumuz, dün ithal ettiğini bugün üretip ihraç eden, uluslararası rekabette kaliteyi ön planda tutan ürün ve hizmetler geliştiren, aynı zamanda müşteri memnuniyetine önem veren, yatırımlarında insan ve çevreyi dikkate alan bir misyonu benimsemiştir. Dünyadaki teknolojik gelişmeleri ve trendleri yakından takip eden bir Ar- Ge ekibiyle çalışıyoruz. Ekip, pazardan gelen bilgiler doğrultusunda sürdürülebilirlik ilkesi ile çalışmalarını sürdürüyor, böylece hizmet verilen sektörlerin ihtiyaçlarını karşılayan, doğa ve insan sağlığına duyarlı ürünler geliştiriliyor. Nano teknolojinin kullanıldığı yüzey temizleyici ve cam temizlik ve bakım ürünleri ile içeriğinde doğal kaynaklı aktiflerin kullanıldığı doğa dostu ürünler, hem Türk tüketicisi hem de ihracat müşterilerinin ilgisini çekiyor. Aldığımız çevre ve tüketici ödülleri Saruhan Grubu'nun bu misyona bağlı çalışma hassasiyetini göstermektedir."