26 Şubat 2013 Salı

Cepli Dosya İle İmaj


İyi Bir İmaj İçin Cepli Dosya


Arkalı önlü parlak kuşe kağıda basılmış bir dosya, bazıları yarım kapak olarak tasarlanmış bir diğer adı da kapaklı dosya olan bir üründür cepli dosya. Bu dosya uzunca bir dönem sizlerin iş yeri içerisinde ve dışarısında kullanacağınız dosyalardır. Cepli dosya imalatı yapan pek çok matbaa vardır, fakat bu dosyaları bastırıyorken dikkat edilmesi gereken önemli noktaları doğru tespit edecek matbaa sayısı oldukça azdır. 

Neden mi? Cepli dosya sadece bir matbaa ürünü olarak görülmemelidir. Cepli dosya yapan firma cepli dosyanın doğru tasarlanması gerektiğini bilmelidir. Bunu basit bir iş gibi algılamış sıradan matbaalardan uzak durmalısınız. Nitekim reklamınızı bastırıp dağıtmaktan hiçbir farkı yoktur cepli dosyaların.

Öncelikle eğer var olan bir logonuz var ise cepli dosya tasarımı içerisinde bunu mutlaka kullanmanız gerekmektedir. Doğru seçilmiş bir tasarım sizin en iyi temsilciniz olacaktır. Unutmamak gerekir ki işinizi doğru anlatan bir kapak tasarımı hazırlatılmalıdır. Mesela bir üniversite iseniz, bir üniversite veya eğitim kurumu için cepli dosya tasarlatıyorsanız, kurumunuzun dış cepheden çekilmiş bir resmi cepli dosya imalatı yapılıyorken dosyanın üzerine bastırılmaktadır. 

Cepli dosya yapan firma bu tarz teklifleri sizlere mutlaka sunmalıdır, aksi taktirde amatör bir firma ile çalışıyor olduğunuzu rahatlıkla düşünebilirsiniz. Cepli dosya fiyatları ise son derece değişiklik göstermektedir. Çünkü cepli dosya fiyatları kullanılan maddelere göre değişmektedir. İyi kaliteli bir kağıda bastırılmış olan cepli dosyalar ile ekonomik sınıfta ki bir kağıda bastırılmış cepli dosyalar aynı sınıfta ücretlendirilmemektedir.

Sizler kendiniz için en uygun cepli dosya seçeneği için doğru bir adreste kaliteli bir matbaa basımı gerçekleştirmelisiniz. Çünkü sektörde bu işi amatörce yapan işletmelerin gerekli amaçlardan ne derece haberdar olduğu büyük bir soru işaretidir. Cepli dosya fiyatı sizlerin talep ettiğiniz dosya adedine göre de değişiklik gösterdiği bilinmektedir. Cepli dosya fiyatı toplu alımlar yapıldığı zaman ekonomik paketler haline de dönüşmektedir. Hem hediye amaçlı, hem de bir kırtasiye ürünü olarak kullanabileceğiniz cepli dosyalara mutlaka işletmenizde yer vermelisiniz. Bu tarz küçük detayların sizin için önemli bir imaj aracı olduğunu unutmayın diyoruz.

13 Şubat 2013 Çarşamba

KALICI ÇÖZÜM


Günümüzde insanların başına gelecek en kötü vakalardan biri, zehirlenmedir. Ülkemizde çok sayıda hayvanın neden olduğu zehirlenme vakaları bilinmektedir. Tıp hemen her türlü zehre karşı bir panzehir üretmiştir ama asıl önemli olan kişinin kendisini o zehirleme vakalarından korumasıdır. Akrepler de ülkemizin hemen her yerinde yaygın olarak görülen, zehirli bir hayvandır. Üstelik zehrinde öldürücü unsurlarda vardır. Görüldüğü ortamda bir akrebin öldürülmesi sorunun önüne geçmekte tek başına yeterli değildir. Akrebin beslendiği ortamın, yuvasının kurutulması gerekmektedir.

Kuzey İlaçlama firması akreplere karşı yapılan ilaçlama işleminde her tür teknik bilgi ve donanıma sahiptir. Firmamız İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli illerinde hizmet vermekte ve akrep şikayetinin alındığı her ortamda yaptığı akrep ilaçlama ile bu hayati soruna kalıcı çözümler getirmektedir. Firmamız Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı doğa dostu ilaçlar ile akrebin görüldüğü bölgedeki yaşam ortamına yönelik ilaçlama ile tüm yaşam alanlarınızın güven içinde olmasını sağlar. Sizi ve sevdiklerinizi akrebin neden olabileceği her tür zehirlenme vakasından korur.

Genelde çatı katlarında, depolarda, molozların arasında yuva yapmasından ötürü akreplerin bulunabileceği bu bölgelere yıllık olarak ilaçlama yapılması geçici bir çözüm olarak görülebilir. Ancak kalıcı çözüm özel ilaçlama firmaları ile yapılacak çalışmalarla gelecektir. Firmamız bu anlamda yılların getirdiği birikim ve deneyim, referanslarının kefil olduğu hizmet kalitesi ve anlayışı ile kalıcı çözümü sağlayacaktır.

Çok ciddi bir husus olan akrep ilaçlamada seçeceğiniz yöntem çok önemlidir. Firmamız bu konuda ekonomik ve garantili ilaçlamanın yanı sıra gerek sizin, gerekse sevdiklerinizin sağlıklı ve her türlü riskten uzak bir yaşam sürmenize katkıda bulunur. Gerek ilaç, gerekse ilaçlama tercihi ile talebiniz olan hizmeti eksiksiz yerine getirir.  Bahçeler ve tüm doğal yaşam alanları, doğal alanlar, okullar, hastane ve laboratuarlar,  fuar ve organizasyon alanları hizmet sahamız içine girer. Tüm bu alanlarla birlikte akrep ilaçlama ihtiyacı duyduğunuz her alan ve ortam için hızlı ve kesintisiz hizmet anlayışıyla sizlere talep ettiğiniz hizmeti yerine getirirken hak ettiğiniz ortamlara kavuşmanızdan en az sizin kadar keyif ve mutluluk duyacağız.